Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
Duzy problem
#1
Witam mam problem
Witam,
Mam problem taki jak jest tutaj podany :http://torg.pl/showthread.php?157606-PORADNIK-quot-Video-surface-allocation-failed-quot-czyli-naprawiamy-Tibi%EA
Lecz próbowałem to zrobić to mi wyskakuje błąd :http://speedy.sh/8Nw7J/bugged.bmp(wrazie gdyby załącznik nie działał)
Już dodawałem do antiwirusa i wszystko i dalej to samo... A jak mi wyskoczy błąd o tej grafice to mi się zwiesza wszystko i musze wyłączyć przez menadzer zadań. Proszę o pomoc!! PS:MAM windows xp.
#2
Sprawdź ten sposób:

"Zrób tryb zgodności na 95 i zrób Uruchom jako i na XP wybierz dany użytkownik a na 7/8 Administrator".
Jest różnica, czy zrobisz komuś laske czy łaskę! Używajcie polskich znaków!

Profesor Bralczyk
#3
Próbowałem ale jak ja mam xp i dam użytkownika to mi pisze że musze passy wpisac do tego konta a nic tam takiego nie robilem.

Teraz mam taki błąd: Wystąpił problem z aplikacją LOS v2.0exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.
To nie jest napewno wina mojego komputera. Jest to wadliwy client. I bardzo prosze o pomoc z tym gdyz czekalem dlugo zeby pograc a nie bawic sie z clientem z uszanowaniem do aministratorow.
#4
Czyli co ja już nie dostane pomocy? Moja wina że mi nie działa?
#5
Patrz... [Image: MdpLsj.bmp] Wybierz drugiego użytkownika i zaloguj bez hasła skoro go nie masz.
[Image: 112674.gif]
Quote:20:51 Kiskes [49]: czlowieku od miesiaca pomaga ludziom a admini do niego i tak nie zostaniesz tutorem a ten dalej pomaga
"Nie będzie mnie przez jakiś czas"
#6
Patrz to : http://speedy.sh/3ASRu/sdsdsdssds.bmp

Ok działa mi all. Jeżeli o to chodzi to zrobiłem to przez : Właściwości/Skrót i element docelowy piszemy engine 0 dopiero po " po tym znaku.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)