logo
Server is already online. If you have got troubles with creating a game account or character, check it.
Follow us on Facebook.
Thread Closed 
 
Thread Rating:
  • 2 Votes - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Combo System
Author Message
Wildashii Dfa Offline
Head Administrator

Posts: 662
Joined: Mar 2014
Reputation: 19
Post: #1
Combo System
Chciałbym wam zaprezentować poradnik na wykonanie Combo I i Combo II, jest to dodatkowa umiejętność przydatna w PvP, dzięki niej otrzymujemy dodatkowe bonusy. Pamietajcie, że nie można wychodzić poza mate ! Jeżeli zdarzy Ci się wyjść poza mate 3x, to wiedz, że będziesz zmuszony zapłacić 25cc Hi>Bribe
W dalszej części poradnika przedstawię wam jak tego dokonać, jak dojść, oraz jakie bossy napotkamy na swojej drodze.

Co to jest Combo I? Jak je "aktywować"?

Combo I - Żeby "aktywować" Combo I trzeba posiadać żywioł, oraz użyć odpowiednich jutsu w odpowiedniej kolejności.
Co daje nam owe combo? - Gdy poprawnie użyjesz kombinacji i wejdzie Ci combo I to wiedz, że ostatnie jutsu którego użyjesz do kombinacji uderzy z podwójna siła.


Co to jest Combo II? Jak je "aktywować"?


Combo II - Żeby "aktywować" Combo II trzeba użyć odpowiednich jutsu w odpowiedniej kolejności. Nie trzeba posiadać żywiołu.
Co daje nam owe combo? - Sprawa z combo II jest bardziej skomplikowana, bo każdy otrzymuje inny bonus.

Uzumaki Naruto
Health Combo 75% Chance ( Odnawia % HP )
Naruto Rendan -> Naruto nisen rendan -> Oodama rasengan
Damage Combo 75% Chance
Rasengan -> Oodama Rasengan -> first jutsu of Element

Uchiha Sasuke

Scope Combo 75% Chance (Powiększone cursed chidori)
Katon ryuuka no jutsu -> Chidori -> Cursed Chidori
Damage Combo 75% Chance
Katon ryuuka no jutsu -> Chidori Nagashi -> first jutsu of Element

Uchiha Itachi

Cover Combo 75% Chance (Nieśmiertelność 3 sec)
Katon Housenka no Jutsu -> Suiton Suigadan -> Amaterasu
Damage Combo 75% Chance
Katon Housenka no Jutsu -> Suiton Suigadan -> first jutsu of Element

Rock Lee

Speed Combo 75% Chance (40 AS & + Move speed / 25sec)
konoha senpuu -> omote renge -> Konoha Gouriki Senpuu
Damage Combo 75% Chance
Konoha Daisenkou -> Konoha Gouriki Senpuu -> first jutsu of Element

Hyuuga Neji

Protect Combo 75% Chance (otrzymuje zmniejszone obrazenia o 25% / 20sec)
Hakke Rokujuuyonshou -> Hakke Hyakunijuuhachishou -> Kaiten
Damage Combo 75% Chance
Hakke Rokujuuyonshou -> Kaiten -> first jutsu of Element

Hyuuga Hinata

Health/Chakra Combo 75% Chance ( Odnawia losowo % HP albo % Chakry)
Hakke Rokujuuyonshou Hazu -> Hakke Hyakunijuuhachishou -> Shugo Hakke Rokujuu Yonsho
Damage Combo 75% Chance
Hakke Rokujuuyonshou -> Shugo Hakke Rokujuu Yonsho -> first jutsu of Element

Haruno Sakura

Heal Combo 75% Chance (Leczy wszystkich wokół siebie oprócz siebie samej)
Ultimate chakra no mesu -> Kai -> Ban kai
Damage Combo 75% Chance
Kai -> Ban Kai -> first jutsu of Element

Sabaku no Gaara

Chakra Combo 75% Chance (Odnawia % Chakry)
Sabaku Taisou -> Ryuusa Bakuryu -> Gokusamaisou
Damage Combo 75% Chance
Ryuusa Bakuryu -> Gokusamaisou -> first jutsu of Element

Kankurou

Puppet Combo 75% Chance (summonuje Sasori)
Poison Bomb -> Poison Shot -> Big Bang Poison
Damage Combo 75% Chance
Poison Shot -> Bang Poison -> first jutsu of Element

Inuzuka Kiba

Strenght Combo 75% Chance (30Tai, 25AS / 25sec)
Gatsuuga -> Garouga -> Double Whirlwind
Damage Combo 75% Chance
Garouga -> Double Whirlwind -> first jutsu of Element

Nara Shikamaru

Chakra Combo 75% Chance (Odnawia % Chakry)
kage nui no jutsu -> kagemane shuriken -> mutto kege nui no jutsu
Damage Combo 75% Chance
Explodive note kai -> Mutto kege nui no jutsu -> first jutsu of Element

Aburame Shino

Insect Combo 75% Chance (summonuje Secret Kikaichu)
Soshaku no Jutsu -> Maikuro Konchuu -> Jibakukaichu no jutsu
Damage Combo 75% Chance
Kikaichu Arare -> Jibakukaichu no jutsu -> first jutsu of Element

Akimichi Chouji

Protect Combo 75% Chance (otrzymuje zmniejszone obrażenia o 30% / 20sec)
Chouharite -> Chiisai Bubun Baika no Jutsu -> Choudan Chouharite
Damage Combo 75% Chance
Chouharite -> Choudan Chouharite -> first jutsu of Element

Yamanaka Ino

Shinten Combo 75% Chance (zamiana pozycjami z przeciwnikiem)
Intense Mind Shock-> Mind Shock -> Shintenshin Kai
Damage Combo 75% Chance
Mind Shock -> Choudan Chouharite -> first jutsu of Element

Ten Ten

Trap Combo 75% Chance
Weapon Fury Kunais -> Explodive note kai -> Bakuryugeki
Damage Combo 75% Chance
Explodive note kai -> Bakuryugeki -> first jutsu of Element


Jak dojść do Dojo?



[Image: droga_4.png] [Image: droga_2_4.png] [Image: acid_rain_3.png]





1.Missing Agent - DMG, Melee : 200-400, Spell : 0
2.Higurashi No Koro - DMG, Melee : ~1000, Spell : 0
3.Silent Hikaru - DMG, Melee: 500-1000, Spell : ~1000
4.Wordly - DMG, Melee : 1000, Spell : ~2000
5.Kuyyo Nakazama - DMG, Melee : 1000, spell : 1800
6.Suzunami - DMG, Melee : 1400, Spell : 2900
7.Little Evil - DMG, Melee : 0, Spell : 3000
8.Yuru Yuri - DMG, Melee : 1800-2500, Spell : 2000
9.Heaven Twins - DMG, Melee : 2000, Spell : 2000
10.Takahashi - DMG, Melee : 2500-3000, Spell : 2000
11.Troubble Bomb - DMG, Melee :3000-3500, Spell : 1500-2000
12.Acid Rain - DMG, Melee : 3000-3500, Spell : ~2000
13.Wasurenagusa - DMG, Melee : 3000-3600, Spell : 1600-2000
14.Shuren - DMG, Melee : 3000-4000, Spell : 5000-5500

Za Pokonanie go otrzymujemy COMBO I !

15.Shizuku Homura - DMG, Melee : 3000-3500, Spell : 2000
16.Hisamatsu - DMG, Melee : 3000-3500, Spell : 1500-2000
17.Shinda Tonneru - DMG, Melee : 2500-3000, Spell : 1500-2000
18.Critical Point - DMG, Melee : 3000-3500, Spell : 2000
19.Mawaru - DMG, Melee : 3600-4000, Spell : 2000-2500
20.Raikatuji - DMG, Melee : 3000-3700, Spell : ~2000
21.Alternative Choice - DMG, Melee : 3000-3600, Spell : ~2000
22.Taikutsu No Masuta - DMG, Melee : 0, Spell : ~2000 --- >>> Bos bije na distans
23.Rafutingu Subarashi - DMG, Melee : 2800-4000, Spell : 1500-2000
24.Giron - DMG, Melee : 2900-3500, Spell : 1600-2000
25.Champion Of Champions - DMG : 3500 - 4000 (Potrafi uderzyć za ~11k), Spell 2000

Za Pokonanie go otrzymujemy COMBO II !

Sensei: Wygrałeś!
Sensei: Zostajesz mistrzem Dojo!
Sensei: Tak! To jest to! Właśnie opanowałeś własne Combo!


By Wildashii & Support
(This post was last modified: 26-03-2017 18:17 by Zwir.)
17-04-2015 19:23
Find all posts by this user
Thread Closed 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)